Komuniti

Tenung lerr ular kat pinggang Baphomet dan ular kat logo WHO. Bagi yang rasa sem…

Tenung lerr ular kat pinggang Baphomet dan ular kat logo WHO. Bagi yang rasa semua ni takder kena mengena, bagus la. Teruskan la tak payah ambik tau yerr. πŸ™πŸ™ .




Source

Related Articles

42 Comments

  1. οΉΊγ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€οΉΊ οΉΊγ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€γ€€οΉΊ says:

    tggu lh rmbut kritg kluar bru kabut kelam cri tau..

  2. Nak juga menang ular firaun… Kononnya dah take over tongkat nabi Musa a.s. la tuuuu. Berjaman betul dendamnya!!!

  3. Dlm LOGO tu… Salah 1 Negara telah di iktiraf oleh WHO sbagai ” Tikus Makmal “TERTUTUP ” …14 April 1912 dieorg da Sukses Buat kerja…

  4. Yg pasti vaccin ni adalah fitnah dajal.jika vaksin pon kita xmampu hadapi maka mampu ke hadapi yang lebih berat masa depan??fitnah dajal sperti kepingan2 malam,dan tiada fitnah lebih dasyat dr zaman nabi adam hingga nabi muhamad sehebat fintahnya dajal

  5. Tak sama… Ular kat pinggang bapomet tu dua ekor… Dia tak keliling batang tu… Ular who sekor je… 3 kali dia lilit batang tu…maknanya ular who ular baik… Ular who tu jaga batang tu elok elok

  6. Min betul ke ular tu sbg simbolik mewakili ular tukang sihir pd zaman nabi musa dan tongkat tu mewakili tongkat nabi musa

  7. Tok sah pkir la ni agenda Freemason ka yahudi iluminiti bagi.. hang punya agenda apa? hang buat kja hang pi knl tuhan solat 5 waktu ckup sedekah amal baik ckup.. biar pi lah cucuk vaksin 10 kli sklipon. Hang niat baik sebagai berubat dan berusaha. Insyaallah Allah Lebih mengetahui.. selebihnya bserah tawakal padanya. Sembg Yahudi iluminiti bagai. hang punya solat pon xsempurna xguna.

  8. tula, bahaya bang, jgn makan ubat2 semua, tu agenda dajjal je tu, sakit2 ke apa jgn mintak tolong tolong doc ke apa, sbb kkm bersekongkol dgn freemason dan setan ular tu bang, tapi kalau tak amek vaksin jgn lah buat cert vaksin palsu dan campur dgn org yg amek vaksin ye, bukan apa, menyusahkan org lain kalau covid ni merebak 🀣. Nak amek ke, xnak amek ke, ikut koranglah. Yg penting yg xmau amek tu sila lah buat petition dgn kerajaan dok kat dlm satu kawasan semua yg belum vaksin, senang, takyah nyusahkan org lain. Dan make sure jgn keluar dari kawasan tu. Mudah kan?

  9. Plot twist, rupanya antivax pengikut dajjal tanpa sedar.ye la.makin ramai x tak vaksin, makin susah c19 nak reda.economic sector tak dapat run.last2 negara crash dan miskin.kah kah.

  10. Kenapa ada budak 2 org di situ ya?
    Apa simbolik 2 jari atas dan 2 jari bawah?
    Kenapa kambing tp ada sayap?
    Simbolik pentagram bintang 5 bucu tu apa ya?

  11. Teringat pula arca yang pernah dibuat oleh orang Yahudi masa tu.dimana agama Islam tunduk sujud dibawah.dan agama2 lain tu diatas.tapi arca tu dibuat dan mereka pikir jawapan jika yang sujud orang agama Islam itu bagun maka akan jatuhlaa agama lain.yang berdiri diatas adakah sekarag salah satu agenda.disebabkan covid ni ramai yang lupa.tapi sekarang dah jadi MCM pengikut hanya ikut je.apa dibuat.

  12. ramai juga yg masih x pham maksud caption di atas, hmm,, baca balik khutbah terakhir nabi SAW,,
    dalam Quran pun Allah SWT firman suruh kita berfikir dan gunakan otak,, mmg betul false messiah akan kluar, klu setakat jaga solat saja jadi abid tanpa ilmu pun susah juga, ada ilmu pun tapi tiada hikmah yakni ilmu di dlam ilmu sama la sperti ibnu muljam yg senang di perbodohkan oleh khawarij, betul laa donia sekarang sudah bercampur batil dengan haq, smpai susah mau beza kdua nya, Fakta bercampur dengan Bauta, smpai susah mau bezakan ketam laut dengan ketam Gayboy, main lantak saja makan, mmg nabi tinggal kan hadis dan quran utk di rujuk dan wajib rujuk supaya dapat nampak genk2 jahat dan segala rancangan mereka klu tidak nabi saw tidak akan khutbahkan””syaitan telah putus asa kpda perkara yg besar dan berhati2 lah kpda perkara yg kecil””lebih kurang mksud hadis, ibarat “klu ragi garam dan ubi pun kita x tau d proses untk apa, maka kita x tau dari mana dtg nya tapai ubi, belum lagi cerita kilang simen Padang Rengas, ishak ismail bagai, dan itu pun xpayah lah dpikirkan biar la teori konspirasi ja tu xda kna mngena dengan percumason laaa ulumunati pun tiadaaa,, kan false messiah bakal tiba, kita tunggu saja la banyak lagi masa,,, 73 punya jalan yg hanya smpai 1 jalan,,,, 1 jalaaannn,, oooopss nanti dlu, selamat berfikir, tiada pksaan dalam islam,

  13. Yang aku pelik ramai alim ulama yg hebat cucuk vaksin… Bagi aku macam ni je… Kesahihannya itu tidak pasti agenda dajjal semata atau sebaliknya Allah maha mengetahui… Mati kita akan tetap mati ikut macam mana sekalipun..tapi ikhtiar tetap kena ikhtiar… Hidup ini bukan semata untuk hidup mewah..senang lenang…punya harta wang ringgit banyak… Tp semata untuk tunduk pada Allah… Menjadi manusia yg terbaik….

  14. kita ni kebanyakkan dpt fakta dr mna? main ikut jer..yg dh buat kaiian tu tau lh..
    hidup ni jgn bnyk dgt yg x puas hati..yg penting jga solat 5 waktu.dn lain rujun islam n rukun iman.klu nk buat kajian bagai2 tu nti buat kita rosak akidah jer..maaf pendapat saya ni.

  15. ada kn badan2 trtentu alim ulama dlm negara yg dh d tugaskn.kita rakyat jgn trlalu fikir2 keje meke.nti bnyk perkara yg kita terlalai.hidup pun mmng sementara.kesian fmily n masyarakat malaysia yg dh berkurung hmpir 2 tahun.x kesian ke ..so patuh aje lh pd pemimpin.

  16. Ini semua fitnah..gmbr ular kt perut kambin tu buat pusingan 1 je.. Ular WHO belit 2 kali kt btg tu..
    #Pembaris 😁

  17. Hidup, kerja, kawin, beli rumah, ade anak. Mati. Buang masa lah pikir pasal illuminati. Dulu aku gile conspiracy. Last2 dah malas. Hidup pun tak tahu brapa lama lagi. Just live and die, enjoy life.

  18. Kita ni marhaen aje…nak masuk gua atau mendirikan perkampungan tepi bukit tak mampu lg jadi kita ikut ja saranan pemerintah.
    Tak ambil mati, ambil pun mati juga

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button