Komuniti

Fikir2 kan lerr. Semoga bermanfaat diketahui. “Ahli” dah lama game kita semua. K…

Fikir2 kan lerr. Semoga bermanfaat diketahui. “Ahli” dah lama game kita semua. Kalau masih jugak tak sedar2 diri, tak tau lerr nak cakap macam mana lagi. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… https://www.google.com/amp/s/zulsegamat.wordpress.com/2021/01/21/mengapa-orang-melayu-miskin-dan-orang-cina-lebih-kaya/amp/ .



Source

Related Articles

47 Comments

  1. Page PS kena sabotaj ngan Mark. Hari ni baru nak testing semula… 😊

  2. Lama sgt diamkan diri ni tuan, saya ingat polis dh pegang tuan 😁😁😁. Teruskan usaha tuan

  3. Kita TERPAKSA menerima kontrak sosial utk merdeka pada hakikat sebenarnya kita masih belom MERDEKA tp kita dlm tak sedar masih dijajah…..

  4. welcome back sir 😁😁😁guna bahasa ong putih sikit biar bergaya kedengarannya 🀝😊🀣

  5. Hmm akaun lama abah follow page PS tapi x pernah lalu kt wall. Bila search baru ada tu pun xtau apa status.

  6. mambang biru merah paling ats skali ea.
    mngkin ad yg dh tgk video ni tp sy nk juga share.

    maaf la jika keterlaluan..mambang yg ptama tu disebut dlm agreement tu pemegang knight of malta.

  7. Dah baca, hujah langsung tak meyakinkan, lebih kuat lagi hujah Prof Syed Hussain Al Alttas dalam membidas mitos pribumi malas

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button